Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody Že bych se obětoval a zemřel na zkažený bramborový salát? To mi přijde taky krutý

Že bych se obětoval a zemřel na zkažený bramborový salát? To mi přijde taky krutý

18. 5. 2021

2 min

Obrázek epizody Tyhle lidi často vypadají jako burger. Nevíte, kdo koho jí a kdo je vlastně ten burger

Tyhle lidi často vypadají jako burger. Nevíte, kdo koho jí a kdo je vlastně ten burger

17. 5. 2021

54 sec

Obrázek epizody Je hezké, že jste chytili signály z Venuše, ale musíte nám říct, co vysílali a co nás čeká

Je hezké, že jste chytili signály z Venuše, ale musíte nám říct, co vysílali a co nás čeká

17. 5. 2021

48 sec

Obrázek epizody Je to k nepochopení a neuvěřitelný, co ženský organismu dokáže. A chlap ani ťuk, nikdy

Je to k nepochopení a neuvěřitelný, co ženský organismu dokáže. A chlap ani ťuk, nikdy

17. 5. 2021

2 min

Obrázek epizody Dneska už jsou církevníci na Tinderu a je klid

Dneska už jsou církevníci na Tinderu a je klid

14. 5. 2021

1 min

Obrázek epizody Kulinářský obor stoupá do úplných výšin. Vrcholem bude jídlo, které se nedá ani jíst

Kulinářský obor stoupá do úplných výšin. Vrcholem bude jídlo, které se nedá ani jíst

14. 5. 2021

1 min

Obrázek epizody V období komunismu jsem propadl iluzi, že známky by mohly být něco úžasného

V období komunismu jsem propadl iluzi, že známky by mohly být něco úžasného

14. 5. 2021

2 min

Obrázek epizody Nick Kamen to by krasavec. Já ho ale neznal, protože jsem ve skupině menších krasavců

Nick Kamen to by krasavec. Já ho ale neznal, protože jsem ve skupině menších krasavců

13. 5. 2021

59 sec

Obrázek epizody U zrodu show Saturday Night Live stál Čech. Vše tam vezmou vzhůru nohama a to je super

U zrodu show Saturday Night Live stál Čech. Vše tam vezmou vzhůru nohama a to je super

13. 5. 2021

2 min

Obrázek epizody To je skvělá zpráva. Je to krásná restaurace, na krásném místě

To je skvělá zpráva. Je to krásná restaurace, na krásném místě

13. 5. 2021

1 min

Obrázek epizody Číňané mají rádi skleněné mosty. Musí tedy počítat s nějakou ztrátou lidských životů

Číňané mají rádi skleněné mosty. Musí tedy počítat s nějakou ztrátou lidských životů

12. 5. 2021

54 sec

Obrázek epizody Humor je druh smutnu a v tom je kus pravdy. Člověk si uleví a doporučuji to do každé domácnosti

Humor je druh smutnu a v tom je kus pravdy. Člověk si uleví a doporučuji to do každé domácnosti

12. 5. 2021

1 min

Obrázek epizody Vždycky jak se obchody otevřou, tak je lidé berou útokem. Pak je ale naopak bere útokem ten virus

Vždycky jak se obchody otevřou, tak je lidé berou útokem. Pak je ale naopak bere útokem ten virus

12. 5. 2021

1 min

Obrázek epizody My dva nepoznáme, zda jsou připomínky relevantní. Z nás dvou hlavně vy ne

My dva nepoznáme, zda jsou připomínky relevantní. Z nás dvou hlavně vy ne

11. 5. 2021

2 min

Obrázek epizody Jestliže si nedovedete představit, že se takový kolos dostane do vesmíru, máte problém s fyzikou. Mě to přijde samozřejmý

Jestliže si nedovedete představit, že se takový kolos dostane do vesmíru, máte problém s fyzikou. Mě to přijde samozřejmý

11. 5. 2021

2 min

Obrázek epizody Jedno z obchodních pořekadlo je, že když tam jdou davy, už je pozdě.

Jedno z obchodních pořekadlo je, že když tam jdou davy, už je pozdě.

11. 5. 2021

2 min

Obrázek epizody Může být rád, že ho v té džungli našli. Třeba mu to pomůže v závislosti na určitých omamných látkách

Může být rád, že ho v té džungli našli. Třeba mu to pomůže v závislosti na určitých omamných látkách

10. 5. 2021

2 min

Obrázek epizody Nemám roupy vyhledávat takovou extravaganci. Dávám přednost konzervativním způsobům

Nemám roupy vyhledávat takovou extravaganci. Dávám přednost konzervativním způsobům

10. 5. 2021

2 min

Obrázek epizody Jakmile se Isis objeví ve vaší korespondenci, tak to vyhledávací mechanismy vyhodí americké kontrarozvědce

Jakmile se Isis objeví ve vaší korespondenci, tak to vyhledávací mechanismy vyhodí americké kontrarozvědce

10. 5. 2021

2 min

Obrázek epizody Tak každá koruna je dobrá. Mák je zajímavým artiklem a je to úspěch

Tak každá koruna je dobrá. Mák je zajímavým artiklem a je to úspěch

7. 5. 2021

1 min

Obrázek epizody Českých pivařů se to netýká. My máme Oktoberfest každý den

Českých pivařů se to netýká. My máme Oktoberfest každý den

7. 5. 2021

44 sec

Obrázek epizody Lidi to mají rádi, já putování po moři nemusím. Pokud je břeh v nedohlednu, tak jsem nervózní

Lidi to mají rádi, já putování po moři nemusím. Pokud je břeh v nedohlednu, tak jsem nervózní

7. 5. 2021

2 min

Obrázek epizody Tak 90 let je úctyhodný věk. Kdysi byl Collins hvězdou kosmonautiky

Tak 90 let je úctyhodný věk. Kdysi byl Collins hvězdou kosmonautiky

6. 5. 2021

1 min

Obrázek epizody To jsou Angličani. Testují a vždy hledají způsob, jak všechno systematizovat

To jsou Angličani. Testují a vždy hledají způsob, jak všechno systematizovat

6. 5. 2021

2 min

Obrázek epizody To je skandální zločin. U nás na venkově dokonce vykáceli celou alej dubů

To je skandální zločin. U nás na venkově dokonce vykáceli celou alej dubů

6. 5. 2021

2 min