Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody Vy mě tady furt dráždíte, že někdo něco našel. Já nemůžu najít často své vlastní prachy

Vy mě tady furt dráždíte, že někdo něco našel. Já nemůžu najít často své vlastní prachy

18. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Yoko Ono nám trošku rozbila Lennona. To byla od Johna teda zrada

Yoko Ono nám trošku rozbila Lennona. To byla od Johna teda zrada

15. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody Asi nechtěli, aby tu kartu někdo našel, a tak ji schovali do chleba

Asi nechtěli, aby tu kartu někdo našel, a tak ji schovali do chleba

15. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody To, že někomu dojde nafta, benzín, to nechápu. Ale mi mohou dojít jenom nervy

To, že někomu dojde nafta, benzín, to nechápu. Ale mi mohou dojít jenom nervy

15. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Struktura sociálních sítí bude možná jiná a ty výpadky facebooku to možná urychlí

Struktura sociálních sítí bude možná jiná a ty výpadky facebooku to možná urychlí

14. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody Bledě jsou na tom v KLDR dlouhodobě. Ale když to řekne Kim na plnou pusu, tak na tom budou ještě více bleději

Bledě jsou na tom v KLDR dlouhodobě. Ale když to řekne Kim na plnou pusu, tak na tom budou ještě více bleději

14. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Lidstvo řeší ekologii, genderové otázky, oslovování, ale nikdo neřeší, proč se do letadla nastupuje tak hloupě

Lidstvo řeší ekologii, genderové otázky, oslovování, ale nikdo neřeší, proč se do letadla nastupuje tak hloupě

14. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Ono je to teď v Británii hlavně o mletým mase, proto se tomu říká párková válka

Ono je to teď v Británii hlavně o mletým mase, proto se tomu říká párková válka

13. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Každé volby jsou koncem jedné éry. Já se podíval jenom na výsledky a hodnocení nebo dojmy jdou pryč

Každé volby jsou koncem jedné éry. Já se podíval jenom na výsledky a hodnocení nebo dojmy jdou pryč

13. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody V Ostravě ještě žádný mrakodrap nemají, tak ať si ho postaví

V Ostravě ještě žádný mrakodrap nemají, tak ať si ho postaví

13. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody U řidičů kamionů hraje roli plat. Dáte mu dobrý peníze, bude jezdit, nedáte, tak nebude, tečka.

U řidičů kamionů hraje roli plat. Dáte mu dobrý peníze, bude jezdit, nedáte, tak nebude, tečka.

12. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody Tak snad tu ambru brouček ještě má. Protože si dokážu představit ty tlupy lidí, co na to mají zálusk

Tak snad tu ambru brouček ještě má. Protože si dokážu představit ty tlupy lidí, co na to mají zálusk

12. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody Je nutno vzít v potaz, že naše víno je skutečně na světové úrovni

Je nutno vzít v potaz, že naše víno je skutečně na světové úrovni

12. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody Je mi to jedno, já si to DPH k tomu připočtu. Hlavní je, že to peklo na D1 skončilo

Je mi to jedno, já si to DPH k tomu připočtu. Hlavní je, že to peklo na D1 skončilo

11. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody To se mi líbilo, ale je to taky umění. Chlapec umí kasírovat

To se mi líbilo, ale je to taky umění. Chlapec umí kasírovat

11. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Tak ať tu horu Evropská komise zvýší. Samozřejmě je to nějaký signál, ale nechci to hodnotit

Tak ať tu horu Evropská komise zvýší. Samozřejmě je to nějaký signál, ale nechci to hodnotit

11. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Pošťačky víc než 15 kilo nosit nesmějí. Jedna mi řekla, to je více než patnáct, tak to vám nepodám

Pošťačky víc než 15 kilo nosit nesmějí. Jedna mi řekla, to je více než patnáct, tak to vám nepodám

8. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody To máte ekology a archeology. Dneska, když někam kopnete, tak pak máte pět let pauzu

To máte ekology a archeology. Dneska, když někam kopnete, tak pak máte pět let pauzu

8. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Dá se říct, že já nemám z gymplu co bych prodal. To byla škola k ničemu

Dá se říct, že já nemám z gymplu co bych prodal. To byla škola k ničemu

8. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Mysleli si, že aquapark v poušti bude ohromným byznysem. Ale spletli se

Mysleli si, že aquapark v poušti bude ohromným byznysem. Ale spletli se

7. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Tak to kapitánu Kirkovi přeji. Ať si to v tom vesmíru užije

Tak to kapitánu Kirkovi přeji. Ať si to v tom vesmíru užije

7. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody Taky zkouším rád nové platební metody. Nebude trvat dlouho a Evropa bude bez hotovosti

Taky zkouším rád nové platební metody. Nebude trvat dlouho a Evropa bude bez hotovosti

7. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody Norská verze Popelky, tam bude ostrá zima. To je jako zimní královna

Norská verze Popelky, tam bude ostrá zima. To je jako zimní královna

6. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Protože Pandora papers je novinářsky servírované. Tak zatím k tomu důvěru nemám

Protože Pandora papers je novinářsky servírované. Tak zatím k tomu důvěru nemám

6. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Tak v pondělí ti maniakální facebookáři museli lítat po bytě v kruhu

Tak v pondělí ti maniakální facebookáři museli lítat po bytě v kruhu

6. 10. 2021

2 min