Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody Neposílám žádný hlas. Kdybych hlasoval pro nejkrásnější alej, byl bych opravdu už na konci

Neposílám žádný hlas. Kdybych hlasoval pro nejkrásnější alej, byl bych opravdu už na konci

9. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody Češi jsou na středověké bitvy vysazeni. V létě to je jedna bitva za druhou

Češi jsou na středověké bitvy vysazeni. V létě to je jedna bitva za druhou

8. 11. 2021

1 min

Obrázek epizody Lidi žerou, protože můžou, já taky rád žeru. To je odpověď na to, proč je tolik obézních

Lidi žerou, protože můžou, já taky rád žeru. To je odpověď na to, proč je tolik obézních

8. 11. 2021

1 min

Obrázek epizody Někdy mám "dva zápasy" triko na sobě

Někdy mám "dva zápasy" triko na sobě

8. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody Nikdy jsem nedokázal pomyslet na to, že rockeři stárnou

Nikdy jsem nedokázal pomyslet na to, že rockeři stárnou

5. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody Elektro auto si koupíte za dvě mega a budete po městě lítat jak divá

Elektro auto si koupíte za dvě mega a budete po městě lítat jak divá

5. 11. 2021

1 min

Obrázek epizody Do akademického světa se se svým patitulem nedostanete

Do akademického světa se se svým patitulem nedostanete

4. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody Merkelová si vybije činorodost na cestování

Merkelová si vybije činorodost na cestování

4. 11. 2021

1 min

Obrázek epizody Bohemia Energy je vyčůraná firma

Bohemia Energy je vyčůraná firma

3. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody Někdo chce do kosmu furt něco posílat, ale já k tomu nemám vůbec vztah

Někdo chce do kosmu furt něco posílat, ale já k tomu nemám vůbec vztah

3. 11. 2021

1 min

Obrázek epizody Velorex byl luxus! Od mala jsem to sledoval s obdivem, mělo to něco do sebe

Velorex byl luxus! Od mala jsem to sledoval s obdivem, mělo to něco do sebe

3. 11. 2021

1 min

Obrázek epizody Mě fascinuje, že se pořád něco nachází. Ale žasnu nad tím, já totiž nemůžu najít ani klíče

Mě fascinuje, že se pořád něco nachází. Ale žasnu nad tím, já totiž nemůžu najít ani klíče

3. 11. 2021

1 min

Obrázek epizody Týden pod drobnohledem (43): Chmelová brigáda už je nostalgií

Týden pod drobnohledem (43): Chmelová brigáda už je nostalgií

3. 11. 2021

34 min

Obrázek epizody Uvidíme, jaké budou výsledky. Ale můžeme se připravit na fotografie staříků, kteří budou tvrdit, že procitli

Uvidíme, jaké budou výsledky. Ale můžeme se připravit na fotografie staříků, kteří budou tvrdit, že procitli

2. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody Jako plavba to bude hezká. Ale s těmi lidmi, no děkuji, nechci

Jako plavba to bude hezká. Ale s těmi lidmi, no děkuji, nechci

2. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody Chmelová brigáda byla otrockou prací mladých a neplnoletých. Kolektivní akce nesnáším

Chmelová brigáda byla otrockou prací mladých a neplnoletých. Kolektivní akce nesnáším

2. 11. 2021

1 min

Obrázek epizody Musí se to brát tak, že je to věc, která některým vzácným institucím pomůže

Musí se to brát tak, že je to věc, která některým vzácným institucím pomůže

1. 11. 2021

1 min

Obrázek epizody Nejdřív se na let těšíte. Jakmile nastoupíte, tak se ocitnete v Lovosicích

Nejdřív se na let těšíte. Jakmile nastoupíte, tak se ocitnete v Lovosicích

1. 11. 2021

1 min

Obrázek epizody To se toho vínečka napijete a můžete to považovat za léčebnou metodu, pokud to teda přežijete

To se toho vínečka napijete a můžete to považovat za léčebnou metodu, pokud to teda přežijete

1. 11. 2021

1 min

Obrázek epizody Je to venku, je tam teplo. Tak tam to půjde

Je to venku, je tam teplo. Tak tam to půjde

29. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Už nikdy nebude nic, jak bejvávalo. V přírodě dvakrát ne

Už nikdy nebude nic, jak bejvávalo. V přírodě dvakrát ne

29. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody To bych za fosilii nedal. Jednak nemáte jistotu, že to je pravé a já na to nejsem vysazený

To bych za fosilii nedal. Jednak nemáte jistotu, že to je pravé a já na to nejsem vysazený

29. 10. 2021

57 sec

Obrázek epizody Mám pro Baldwina velký soucit. Nejenže to způsobíte, ale vy reálně vidíte, co jste způsobili

Mám pro Baldwina velký soucit. Nejenže to způsobíte, ale vy reálně vidíte, co jste způsobili

28. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody To je dobrý počin, většinou to má i velký divácký zájem. Je to dobrá věc

To je dobrý počin, většinou to má i velký divácký zájem. Je to dobrá věc

28. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Osud sociálních sítí se trochu kymácí s ohledem na ten čurbes, co je s Facebookem

Osud sociálních sítí se trochu kymácí s ohledem na ten čurbes, co je s Facebookem

28. 10. 2021

2 min