Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody Tahle zpráva mě nejprve trošku šokovala. Pak zjistíte, že jen nesundali pláštěnku

Tahle zpráva mě nejprve trošku šokovala. Pak zjistíte, že jen nesundali pláštěnku

1. 12. 2021

2 min

Obrázek epizody Týden pod drobnohledem (46): Prolhaná Meghi a její zpečetěný osud

Týden pod drobnohledem (46): Prolhaná Meghi a její zpečetěný osud

1. 12. 2021

22 min

Obrázek epizody Možná by se na tu listinu měli Amíci někdy i kouknout

Možná by se na tu listinu měli Amíci někdy i kouknout

30. 11. 2021

1 min

Obrázek epizody Kam se na posouvání kostela v Mostě hrabe nějaká almara

Kam se na posouvání kostela v Mostě hrabe nějaká almara

30. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody V té době jsme nad touto součástkou žasli. Dneska ten rozvoj letí už rychleji

V té době jsme nad touto součástkou žasli. Dneska ten rozvoj letí už rychleji

30. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody Viděl jsem jí určitě, ale že bych s ní platil, to pochybuju. První peníze se mi do ruky dostaly asi ve třiceti

Viděl jsem jí určitě, ale že bych s ní platil, to pochybuju. První peníze se mi do ruky dostaly asi ve třiceti

29. 11. 2021

1 min

Obrázek epizody Je to zajímavé nejen kvůli Beatles, ale i kvůli té době. Potěšíte se i tím, co se tam povaluje vedle

Je to zajímavé nejen kvůli Beatles, ale i kvůli té době. Potěšíte se i tím, co se tam povaluje vedle

29. 11. 2021

1 min

Obrázek epizody Bydlet vedle Kalouska, to cenu bytu snižuje ještě o třicet procent

Bydlet vedle Kalouska, to cenu bytu snižuje ještě o třicet procent

29. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody Hollywood východu. Z hlediska rozměrů a technického vybavení to byla pokroková stavba

Hollywood východu. Z hlediska rozměrů a technického vybavení to byla pokroková stavba

26. 11. 2021

1 min

Obrázek epizody Na první pohled bylo vidět, že je posunutý do doby bronzový

Na první pohled bylo vidět, že je posunutý do doby bronzový

26. 11. 2021

1 min

Obrázek epizody Sednu do letoun, do kterého musím sednout. Jinak sedím na židli a do letounu vůbec nesedám

Sednu do letoun, do kterého musím sednout. Jinak sedím na židli a do letounu vůbec nesedám

26. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody Vždycky, když jsem viděl jasně modré oči Franca Nera, říkal jsem si, že to musí být chyba materiálu

Vždycky, když jsem viděl jasně modré oči Franca Nera, říkal jsem si, že to musí být chyba materiálu

25. 11. 2021

51 sec

Obrázek epizody Největší není často ta hodnota, kterou lidé obdivují

Největší není často ta hodnota, kterou lidé obdivují

25. 11. 2021

1 min

Obrázek epizody Kdybychom se rozdělovali na příznivce Meghan a britské rodiny, tak já sem se zbytkem rodiny

Kdybychom se rozdělovali na příznivce Meghan a britské rodiny, tak já sem se zbytkem rodiny

25. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody Nechci Řekům ubírat jejich právo, ale myslím, že to z Britů nevyškrábou

Nechci Řekům ubírat jejich právo, ale myslím, že to z Britů nevyškrábou

24. 11. 2021

1 min

Obrázek epizody Nejsem zastáncem toho pojmenovávat něco z filmů a divadel v reálném světě

Nejsem zastáncem toho pojmenovávat něco z filmů a divadel v reálném světě

24. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody Všichni, kdo tam chtějí letět, by už tam měli odletět. Nám tu aspoň opadne argumentace, že je nás tu moc

Všichni, kdo tam chtějí letět, by už tam měli odletět. Nám tu aspoň opadne argumentace, že je nás tu moc

24. 11. 2021

1 min

Obrázek epizody Jsme první a jako jediní na světě umíme přeměňovat na vodu i suchý vzduch

Jsme první a jako jediní na světě umíme přeměňovat na vodu i suchý vzduch

23. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody Žerte, co uvidíte, protože možná na nic jiného mít nebudete. Já na sarančata najíždět nebudu

Žerte, co uvidíte, protože možná na nic jiného mít nebudete. Já na sarančata najíždět nebudu

23. 11. 2021

55 sec

Obrázek epizody V té době jsem si prohlížel obrázky Applu. Zajímal jsem se o tom, ale byla to pro mě španělská vesnice

V té době jsem si prohlížel obrázky Applu. Zajímal jsem se o tom, ale byla to pro mě španělská vesnice

23. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody Kůrovec nemá google mapy v kapse

Kůrovec nemá google mapy v kapse

22. 11. 2021

1 min

Obrázek epizody Energetická drahota dostane do otočky i mě

Energetická drahota dostane do otočky i mě

22. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody Můj strejda je mrzutej z toho, že má synovce kreténa

Můj strejda je mrzutej z toho, že má synovce kreténa

22. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody Britský fotbal je takové celkem pěkné náboženství

Britský fotbal je takové celkem pěkné náboženství

19. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody Lidi si představují svobodu tak, že si budou dělat, co chtějí ve všech ohledech.

Lidi si představují svobodu tak, že si budou dělat, co chtějí ve všech ohledech.

19. 11. 2021

1 min