Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody Ke kamenům nemá žádný vztah. Fascinuje mě jen to, že rozumět diamantům je hrozně těžký

Ke kamenům nemá žádný vztah. Fascinuje mě jen to, že rozumět diamantům je hrozně těžký

23. 12. 2021

2 min

Obrázek epizody Do školy nechodím a tloustnu. Ale zase lepší, než být hubený a pořád ve škole

Do školy nechodím a tloustnu. Ale zase lepší, než být hubený a pořád ve škole

23. 12. 2021

1 min

Obrázek epizody Jedna z možností je mlčet, pak se vymluvit na žlučníkový záchvat a třetí možnost je to na něco svést

Jedna z možností je mlčet, pak se vymluvit na žlučníkový záchvat a třetí možnost je to na něco svést

23. 12. 2021

2 min

Obrázek epizody Je to výsledek jeho práce za mnoho let, ve světě, kde peníze vydělat může. A na charitu mu něco zůstane

Je to výsledek jeho práce za mnoho let, ve světě, kde peníze vydělat může. A na charitu mu něco zůstane

22. 12. 2021

1 min

Obrázek epizody Ester Ledecká je ohromně talentovaná. Je dobře, že talent a houževnatost přináší výsledky

Ester Ledecká je ohromně talentovaná. Je dobře, že talent a houževnatost přináší výsledky

22. 12. 2021

2 min

Obrázek epizody Já jsem taky zvířátko, ale dvounohé. Žena, která má takového mazla, jako jsem já, už zvířátko nepotřebuje

Já jsem taky zvířátko, ale dvounohé. Žena, která má takového mazla, jako jsem já, už zvířátko nepotřebuje

22. 12. 2021

1 min

Obrázek epizody Justice je tady pomotaná. To, jak tady soudci rozhodují, ukazují, jak si váží sami sebe

Justice je tady pomotaná. To, jak tady soudci rozhodují, ukazují, jak si váží sami sebe

21. 12. 2021

1 min

Obrázek epizody To není dům, to je takový zábavný areál. Ať si to někdo koupí a je šťastný

To není dům, to je takový zábavný areál. Ať si to někdo koupí a je šťastný

21. 12. 2021

2 min

Obrázek epizody Když se tomu všichni věnují, tak já k tomu mám přirozený odpor a nezajímá mě to

Když se tomu všichni věnují, tak já k tomu mám přirozený odpor a nezajímá mě to

21. 12. 2021

2 min

Obrázek epizody Já nejsem žádnej drsoň, ale zase nejsem plyšovej

Já nejsem žádnej drsoň, ale zase nejsem plyšovej

20. 12. 2021

1 min

Obrázek epizody Když není uvedená cena a máte si volat, je to pro to, abyste si mohla před tím vzít prášek a sednout si

Když není uvedená cena a máte si volat, je to pro to, abyste si mohla před tím vzít prášek a sednout si

20. 12. 2021

1 min

Obrázek epizody Napoleonův meč za 63 milionů korun, to je něco. No nekupte to v takové době nejisté

Napoleonův meč za 63 milionů korun, to je něco. No nekupte to v takové době nejisté

17. 12. 2021

2 min

Obrázek epizody Boris Johnson měl na levém rameni při projevu flek. Spekulovalo se, že si mu tam odříhla čerstvě narozená dcerka

Boris Johnson měl na levém rameni při projevu flek. Spekulovalo se, že si mu tam odříhla čerstvě narozená dcerka

17. 12. 2021

2 min

Obrázek epizody Já už toho četl tolik, co je nesmyslné, že už se v tom vlastně nevyznám

Já už toho četl tolik, co je nesmyslné, že už se v tom vlastně nevyznám

17. 12. 2021

1 min

Obrázek epizody Štěstí nefunguje tak, že někdo zaklepe na dveře a řekne: Já jsem tvoje štěstí

Štěstí nefunguje tak, že někdo zaklepe na dveře a řekne: Já jsem tvoje štěstí

16. 12. 2021

1 min

Obrázek epizody Kvůli známce vás můžou i zabít. To není o majetku ale o vášni

Kvůli známce vás můžou i zabít. To není o majetku ale o vášni

16. 12. 2021

2 min

Obrázek epizody Nová Miss Universe není moc pěkná. Já jí viděla a měla takový ptačí charakter

Nová Miss Universe není moc pěkná. Já jí viděla a měla takový ptačí charakter

16. 12. 2021

2 min

Obrázek epizody Pirátům bych dal na starost kulturu, ta je, jak je známo, k ničemu

Pirátům bych dal na starost kulturu, ta je, jak je známo, k ničemu

15. 12. 2021

1 min

Obrázek epizody Za prázdnou peněženku v mládí máme pak odměnu, že můžeme mít děti až do smrti

Za prázdnou peněženku v mládí máme pak odměnu, že můžeme mít děti až do smrti

15. 12. 2021

2 min

Obrázek epizody Jíst by se mělo to, co se urodí a vypěstuje kolem vás, ale klidně si dejte pomeranč

Jíst by se mělo to, co se urodí a vypěstuje kolem vás, ale klidně si dejte pomeranč

15. 12. 2021

1 min

Obrázek epizody Týden pod drobnohledem (48): Divadlo je jedna z prvních virtuálních realit světa

Týden pod drobnohledem (48): Divadlo je jedna z prvních virtuálních realit světa

15. 12. 2021

23 min

Obrázek epizody Kapitán Titanicu uměl zaujmout. Byl vtipný, zábavný, jen neuměl řídit loď

Kapitán Titanicu uměl zaujmout. Byl vtipný, zábavný, jen neuměl řídit loď

14. 12. 2021

1 min

Obrázek epizody Gucci je symbol snobského kapitalismu

Gucci je symbol snobského kapitalismu

14. 12. 2021

2 min

Obrázek epizody Ve vesmírném výzkumu se nám daří a na to jsem hrdý a pyšný

Ve vesmírném výzkumu se nám daří a na to jsem hrdý a pyšný

13. 12. 2021

1 min

Obrázek epizody Žít v drahém městě je vždycky drahé