Nedávno jsem se vrátila z Kumbhamély, jedné z největších duchovních poutí na světě, a ráda bych vás vzala na tuto fascinující cestu. Chci vám přiblížit atmosféru, energii i hluboký smysl tohoto mimořádného setkání, kde miliony poutníků hledají duchovní očištění.Jaké to je ponořit se do posvátné Gangy v obklopení extatického davu? Co znamená setkání se sádhuy a jaká požehnání lze přijmout? A co všechno člověk zažije na tak náročné, ale transformující cestě?Připojte se ke mně v tomto dílu a nalaďte se na energii Kumbhamély – kdo ví, třeba vás inspiruje k vlastní výpravě.
Nedávno jsem se vrátila z Kumbhamély, jedné z největších duchovních poutí na světě, a ráda bych vás vzala na tuto fascinující cestu. Chci vám přiblížit atmosféru, energii i hluboký smysl tohoto mimořádného setkání, kde miliony poutníků hledají duchovní očištění.
Jaké to je ponořit se do posvátné Gangy v obklopení extatického davu? Co znamená setkání se sádhuy a jaká požehnání lze přijmout? A co všechno člověk zažije na tak náročné, ale transformující cestě?
Připojte se ke mně v tomto dílu a nalaďte se na energii Kumbhamély – kdo ví, třeba vás inspiruje k vlastní výpravě.
Cítíš, že existuje něco více, než jen materiální svět? Přemýšlíš, jak žít spirituálně v moderní době? Jana Mucherl ti ukáže, jak na to. Probereme vše od spirituálního probuzení po osvícení. Dozvíš se, jak jevy, které se mnohým zdají zvláštní, jsou zcela v pořádku a v normě. Vítej ve světě, kde na tebe nehmotný svět promlouvá.