S1 Ep13: Libor Váka- ve 32 letech vlastní a pronajímá přes 100 nájemních bytů/ jak se buduje realitní impérium?

O epizodě podcastu
🎙 Jak vidí současnou situaci expert na nájemní bydlení a pasivní příjem?
HOST: Libor Váka - realitní investor a konzultant, ve 32 letech vlastní a pronajímá přes 100 nájemních bytů
Libor je expert na pasivní příjem a nájemní bydlení. Ve 32 letech vlastní a pronajímá přes 100 nájemních bytů. Působí také jako realitní mentor a konzultant, který pomahá lidem za jejich snem o pasivním příjmu.
Okruhy témat:
- Liborův příběh
- současná situace pohledem investora
- jakou příležitost vidí v současné situaci
- jaká zavádí opatření
- jakou volí strategii
Jak vybudovat realitní impérium krok za krokem?
Modelová situace:
Dá se začít budovat pasivní příjem se 100.000Kč? Co bych měl udělat?
#jurajsutorisshow
🎙 Jak vidí současnou situaci expert na nájemní bydlení a pasivní příjem?
HOST: Libor Váka - realitní investor a konzultant, ve 32 letech vlastní a pronajímá přes 100 nájemních bytů
Libor je expert na pasivní příjem a nájemní bydlení. Ve 32 letech vlastní a pronajímá přes 100 nájemních bytů. Působí také jako realitní mentor a konzultant, který pomahá lidem za jejich snem o pasivním příjmu.
Okruhy témat:
- Liborův příběh
- současná situace pohledem investora
- jakou příležitost vidí v současné situaci
- jaká zavádí opatření
- jakou volí strategii
Jak vybudovat realitní impérium krok za krokem?
Modelová situace:
Dá se začít budovat pasivní příjem se 100.000Kč? Co bych měl udělat?
Popis podcastu
Zpovídám pro Vás top investory a inspirativní podnikatele.
Už mě nebavilo nečinně přihlížet, jak si pár vyvolených syslí cenné know-how pro sebe nebo si účtují statitisíce za konzultace, které často nemají slibovaný výsledek.
Rozhodl jsem se tedy oslovovat inspirativní podnikatele a top investory, kteří se s Vámi o své know-how a svůj příběh v rozhovorech podělí.
🔥 Mindset first and success in the air! 🔥
Líbí se ti rozhovory? Zasdílej je svým přátelům.
Jo. A nezapomeň mě začít odebírat ✅
V realitách se pohybuji přes 12 let a nejvíce energie zaměřuji na svou společnost Sutoris Invest, v rámci které spolupracuji s investory a pomáhám jim zhodnocovat jejich kapitál.
Otevřená spolupráce pro investory: https://sutorisinvest.cz/
Juraj
Už mě nebavilo nečinně přihlížet, jak si pár vyvolených syslí cenné know-how pro sebe nebo si účtují statitisíce za konzultace, které často nemají slibovaný výsledek.
Rozhodl jsem se tedy oslovovat inspirativní podnikatele a top investory, kteří se s Vámi o své know-how a svůj příběh v rozhovorech podělí.
🔥 Mindset first and success in the air! 🔥
Líbí se ti rozhovory? Zasdílej je svým přátelům.
Jo. A nezapomeň mě začít odebírat ✅
V realitách se pohybuji přes 12 let a nejvíce energie zaměřuji na svou společnost Sutoris Invest, v rámci které spolupracuji s investory a pomáhám jim zhodnocovat jejich kapitál.
Otevřená spolupráce pro investory: https://sutorisinvest.cz/
Juraj