Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Uvařit koprovku není jaderná fyzika. Moderní česká kuchyně je vyprázdněný pojem, říká šéfkuchař

Ve vlastní šťávě: Uvařit koprovku není jaderná fyzika. Moderní česká kuchyně je vyprázdněný pojem, říká šéfkuchař

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Uvařit koprovku není jaderná fyzika. Moderní česká kuchyně je vyprázdněný pojem, říká šéfkuchař

Poslechněte si podcast

16. 4. 2021

17 min

Moderní českou kuchyní a novým přístupem k ní se zaklínají nové podniky, které nechtějí ustrnout v retro hotovkách, ale zároveň chtějí alespoň nějakým způsobem zůstat spojené s lokální tradicí. Spolu s Martinem Makovičkou a Petrem Flekem z pražské restaurace Vallmo jsme mluvili o tom, proč tento pojem nepovažují za šťastný, i o surovinách, které v Česku umíme skvěle.

Popis podcastu

Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.

Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .