
Ve vlastní šťávě: „S čistě žitným chlebem v Anglii neuspějete,“ říká Ladislav Adámek, majitel řemeslné pekárny v Portsmouthu

Ladislav Adámek a Nikola Ondrášková odjeli do anglického Portsmouthu za prací před deseti lety. Od práce myčů nádobí se dostali až k otevření vlastní pekárny Bread Addiction – jednoduše proto, že jim chleba nechutnal a v Británii tou dobou ještě mnoho řemeslných pekáren nebylo. Ve vlastní šťávě jsme mluvili o tom, jak se podniká v Anglii, i o tom, jestli učí místní na vánočky a vanilkové rohlíčky.
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .