Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Chci, aby naše koblihy dělaly lidem radost, říká majitel veganské koblihárny Ondřej Rakušan

Ve vlastní šťávě: Chci, aby naše koblihy dělaly lidem radost, říká majitel veganské koblihárny Ondřej Rakušan

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Chci, aby naše koblihy dělaly lidem radost, říká majitel veganské koblihárny Ondřej Rakušan

Poslechněte si podcast

25. 2. 2022

14 min

S vrcholícím masopustem je ideální čas na průzkum koblihového trhu. Před několika lety začal v Praze boom donutáren, který postupem času trochu opadl, některé se ale drží i nadále. Spolu s Ondřejem Rakušanem z pekárny Blue Vegan Pig Shop jsme proto probrali, co stálo za nápadem založení obchodu i jak vyrábí lahodné krémy do koblih.

Popis podcastu

Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.

Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .