
Ve vlastní šťávě: Chci, aby naše koblihy dělaly lidem radost, říká majitel veganské koblihárny Ondřej Rakušan

S vrcholícím masopustem je ideální čas na průzkum koblihového trhu. Před několika lety začal v Praze boom donutáren, který postupem času trochu opadl, některé se ale drží i nadále. Spolu s Ondřejem Rakušanem z pekárny Blue Vegan Pig Shop jsme proto probrali, co stálo za nápadem založení obchodu i jak vyrábí lahodné krémy do koblih.
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .