Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Pstruh pečený s kořenovou zeleninou. Noblesní ryba v české kuchyni s velmi jemným a chutným masem

Vaříme s Habadějem: Pstruh pečený s kořenovou zeleninou. Noblesní ryba v české kuchyni s velmi jemným a chutným masem

Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Pstruh pečený s kořenovou zeleninou. Noblesní ryba v české kuchyni s velmi jemným a chutným masem

Poslechněte si podcast

3. 4. 2024

21 min

Pstruh patří do čeledi čeledi lososovitých. Podle prostředí ve kterém žije a tvaru těla rozlišujeme pstruha mořského, jezerního a pstruha potočního. Pstruh jezerní má rád jezera bohatá na kyslík, naproti tomu pstruh potoční je jako doma ve vodách rozpohybovaných. Pstruh duhový býval svým původem mořským druhem, ale postupem doby se adaptoval ve sladkých vodách.

Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .

Popis podcastu

Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.

Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .