
Vaříme s Habadějem: Bramborové škubánky s mákem a švestkami v rumu. Klasika ještě „vylepšená“ netradičními surovinami

Škubánky jsou noky z bramborového těsta, které se v dřívějších dobách těšily velké oblibě především na venkově, a to zejména pro snadnou dostupnost surovin. Jedly se jako hlavní chod a tradičně se polévaly máslem a sypaly mákem a cukrem - tak jak to známe dodnes. My si je dnes ale ještě "vylepšíme".
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .