
Pochoutkový rok: Zelňačka od Vladislava Chaloupka je chuťově vyvážená a přitom bez klobásy, která tam vůbec nechybí

Říká se, že polévka je lék a tahle má grády. Krásně klouže do krku a pohladí žaludek. Na poměru chutí pracoval Vladislav Chaloupek ze Srb mnoho let, než polévku dovedl k dokonalosti. A podle něj není potřeba do ní dávat ani klobásu. Vyzkoušejte a ochutnejte tu správnou esenci červené zelňačky.Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .