Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Ze záhonu rovnou do kuchyně. Odolný kořen pastináku ani mráz nezničí

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Český rozhlas

Gastro

,

Umění

Pochoutkový rok: Ze záhonu rovnou do kuchyně. Odolný kořen pastináku ani mráz nezničí

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Ze záhonu rovnou do kuchyně. Odolný kořen pastináku ani mráz nezničí

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Poslechněte si podcast

Dnes

2 min

Pastinák setý, lidově pastiňák, se v minulosti používal v české kuchyni mnohem víc. Patří totiž mezi nejstarší jedlé kořeny pěstované v Evropě. Do 18. století to byla jedna z nejdůležitějších potravin.

Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .

Popis podcastu

Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.

Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .