
Pochoutkový rok: Točence od Vlasty Kotrbové jsou nadýchané, vypečené do „pražské“ barvy a perfektně drží tvar

Vypadají jako smějící se prasečí rypáčky. Poctivě vypečené kynuté těsto nemá chybu. Nadýchané točence jsou sladké tak akorát, v ústech křupnou oříšky a rozinky s rumem dodají moučníku závěrečný šmrnc. Pekla Vlasta Kotrbová z Račiněvsi.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .