
Pochoutkový rok: Salát z uzeného pstruha od Václava Ségla

V Pochoutkovém roce představil soutěžní recept Václav Ségl z Praskoles. Umíchal nám svěží salát z uzeného pstruha. Výrazná chuť uzené ryby se krásně doplňuje s citronem a šalotkou. Příprava je rychlá, takže vás nezaskočí ani nečekaná návštěva.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .