Pochoutkový rok: Pro udržení kvality koření jsou zásadní podmínky jeho skladování

Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Pro udržení kvality koření jsou zásadní podmínky jeho skladování

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Český rozhlas

Gastro

Pochoutkový rok: Pro udržení kvality koření jsou zásadní podmínky jeho skladování

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Pro udržení kvality koření jsou zásadní podmínky jeho skladování

Poslechněte si podcast

24. 4. 2022

3 min

Jak jídlo povýšit ze zdroje energie a výživných látek důležitých pro lidské tělo na skutečný požitek? Ochucením. Čím? Kořením, které si zachovává své jedinečné vlastnosti díky správnému skladování.

Popis podcastu