
Pochoutkový rok: Ostré a přímé chutě. To jsou specifika zabíjačky ve Slezsku

Jací lidé, takové jídlo. Jestliže se o obyvatelích Slezska říká, že jsou tvrdí a upřímní, platí to i o zvyklostech při vaření. Rafinované recepty či kombinace protichůdných chutí a dlouhé vyvařování tady v minulosti příliš neobstály. Ani při zabíjačkách.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .