
Pochoutkový rok: Omáčku si na talíři nešetřete. Zbytek můžete dojíst jen gurmetkou, radí Ladislav Špaček

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Poslechněte si podcast
Dnes
1 min
Rozdělit si, jak vhodně na talíři hospodařit s omáčkou a přílohami, je oříšek. Někdy nám zkrátka na talíři zůstane zbytek omáčky. Můžeme ji sníst, nebo se jí musíme vzdát? Radí Ladislav Špaček.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .