
Pochoutkový rok: Není jelito jako jelito. Chutná v tenkém i tlustém střevě, s žemlí i kroupami

K masopustu patří zabíjačky a s nimi spojená ochutnávka zabijačkových produktů. Někdo si nejvíc pochutná na tlačence, další na jitrnicích, jiný neodmítne jelito. Ale není jelito jako jelito. Co kraj, to jiné zpracování.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .