
Pochoutkový rok: Mnoho kuchařů neumí vařit obyčejné houskové knedlíky

První knedlíky připravovali v Číně asi před dvěma tisíci lety. Do evropských kuchyní si našly cestu v 18. a 19. století. O století později už se hřály nejen ve vodě, ale i na výsluní oblíbenosti strávníků. Mezi nejoblíbenější patří ty houskové. Proč je kuchaři nevaří správně?
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .