
Pochoutkový rok: Nadýchané jablečné kroužky v pivním těstíčku od Pavla Pospíšila

Tento recept pro nás usmažil podle receptu své maminky porotce soutěže Pochoutkový rok a michelinský šéfkuchař Pavel Pospíšil. Pivo a ušlehaný sníh těsto nadýchnou a udělají vláčnější. Jablečné kroužky se dají jíst teplé i studené. Je to radost v ústech.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .