
Pochoutkový rok: Maminčin pajšl od Lenky Odvárkové

Masové žužu nebo pusinka. Tak jemný je pajšl od Lenky Odvárkové z Rotavy v Karlovarském kraji. Strukturu má jako paštika a na jazyku se úplně rozplyne. Dnes se tohle jídlo moc často nedělá, v restauracích se neobjevuje. Zavzpomínejte na jídlo našich předků a vraťte ho zase zpátky do našich kuchyní.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .