Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Český rozhlas
Gastro
Pochoutkový rok: Kynuté vdolky s hruškovými povidly od Miroslavy Vokounové
Poslechněte si podcast
8. 5. 2022
7 min
Vdolky z kynutého těsta podávané s hruškovými povidly, mletým mákem, cukrem a kysanou smetanou připravila v rámci soutěže Pochoutkový rok Miroslava Vokounová z Třemošné na Plzeňsku. Jsou jemné, voní a skvěle chutnají.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas proAndroidaiOSnebo na webumujRozhlas.cz.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas proAndroidaiOSnebo na webumujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.