
Pochoutkový rok: Kopřivě se právem říká český ženšen. Vychutnejte si elixír mládí nebo kopřivový špenát

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Poslechněte si podcast
17. 4. 2022
2 min
Znáte rčení „mráz kopřivu nespálí“? První lístečky kopřivy skutečně najdeme už v zimě. Brzy na jaře roste hojně a rozhodně si zaslouží, abychom si jí všimli, utrhli a snědli. Je to totiž jedna z nejúčinnějších léčivek.
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .