
Pochoutkový rok: Koktejl s třešní, dezert s květinou. Můžou se tyto ozdoby jíst, nebo se mají nechávat na talířku?

Letní čas přináší i touhu něčím se osvěžit. Často tuhle roli mají nejrůznější nápoje, ať už alkoholické nebo nealkoholické, a taky míchané. Do nich se často přidávají i nejrůznější ozdoby v podobě ovoce, různých plátků rostlin, koření a dalších věcí. Podobně se zdobí třeba i dezerty. Co s takovými ozdobami dělat radí odborník na etiketu Ladislav Špaček.Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .