
Kuchařské čarování: Svatomartinská pečínka, zelí na několik způsobů a lokše

Svatomartinské posvícení je hlavním tématem Kuchařského čarování. Kulinář Petr Stupka vysvětlí, co je konfitování a jestli je pomalé pečení lepší než klasické. Připraví zelí na čtyři způsoby a nabídne recept na lokše. Pak ještě prozradí, jaké menu dostanete v poledne k obědu v Japonsku.Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .