
Kuchařské čarování: Letní zelenina především v zapékané podobě

Světoznámou musaku v několika proměnách, francouzské ratatouille, švýcarské fazolky a baskické řapíky servíruje Petr Stupka ve svém Kuchařském čarování. Hlavním tématem pořadu je totiž letní zelenina především v zapékané podobě. K tomu přidá pár tipů, jak připravit zapékací omáčky a vytvořit na povrchu křupavou dobrotu, a nakonec zapeče ovoce do ořechové krusty.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .