
Kuchařské čarování: Inspirace na lehké jarní menu

Salát z marinovaného lososa, kuře v kokosové omáčce a zelenině, jablíčko v županu a čokoládě. Inspiraci na lehké jarní menu nabízí ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka. K tomu přidá sedm tipů, jak v kuchyni využít kopřivy.Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .