
Jezte, ať vám to sluší: bez Jezte

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Poslechněte si podcast
Dnes
13 min
Co jsou omega-3 mastné kyseliny a proč jsou pro naše tělo důležité? Jaký je rozdíl mezi omega-3 z ryb a z rostlinných zdrojů? Stačí jíst občas rybu, anebo je nutná pravidelná konzumace? Jsou doplňky stravy s omega-3 spolehlivou alternativou? Jaké chyby lidé dělají při výběru omega-3 suplementů? Jak nejlépe připravovat ryby, aby si omega-3 zachovaly? Hostem Terezy Bebarové je nutriční terapeutka Andrea Pospíšil Jakešová.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .