
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Žebírka v kyselém zelí

V dobách našich babiček byl vztah lidí k venkovské krajině mnohem vřelejší. Krajina často poskytovala obživu a tak ji bylo nutné udržovat a třeba dosazovat ovocnými stromy. Vladimíra Jakouběová a Jaroslav Hoření seznámí nejen s ovocnářstvím, ale také s přípravou žebírka v kyselém zelí.Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .