
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Valašská kyselica

Hlavními surovinami tohoto receptu jsou brambory, tuřín a zelí. To se pěstovalo a jedlo nejen u nás, ale také na Valašsku. Jak se vařila valašská kyselica, a jaká je historie Valašska, poví Jaroslav Hoření a Vladimíra Jakouběová.Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .