
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Sulc podle prababičky paní Jakouběové

Dáte si huspeninu, nebo sulc? S takovou otázkou se u nás v kraji můžete u šprýmařů setkat. Znalci zabijačkových dobrot vědí, že je to to samé. Jak vznikly názvy a jak sulc připravit, poradí Vladimíra Jakouběová a Jaroslav Hoření.Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .