
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Staročeská medovina podle knihy Františka Hájka z roku 1899

Vladimíra Jakouběová a Jaroslav Hoření nahlédnou do knihy, která se nedá nazvat kuchařskou, ale recepty v ní nechybí. Je to kniha o medovině, kterou můžeme zkusit uvařit.Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .