
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Šňaps z jabčat na Dokopnou

Ve výčtu podzimních plodin, které hrály důležitou roli v kuchyních našich babiček, nemůžou chybět brambory. Dokončení jejich sklizně mělo svoji slavnost. O ní a o receptu na šňaps z jabčat více od Jaroslava Hořeního a Vladimíry Jakouběové.Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .