
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Rybíz v octě naložený

V letních receptech našich babiček, které připravují Vladimíra Jakouběová a Jaroslav Hoření, se mimo jiné přesvědčíme, jak obtížné bylo na přelomu 19. a 20. století uchovávat ovoce na zimu. Postupy byly funkční, ale časově dost náročné. Tentokrát to bude rybíz v octě naložený.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .