
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Rosolka z jeřabinek podle starého receptu z Jizerských hor

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Poslechněte si podcast
Včera
2 min
Zrající sytě červené plody, které v hroznech visely na stromech na okraji lesa nebo při cestě, byly odedávna symbolem konce léta a blížícího se podzimu. A naše babičky z nich uměly leccos připravit.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .