
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Polévka hovězí podle receptu z Krčkovic

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Poslechněte si podcast
Dnes
2 min
S Vladimírou Jakouběovou a Jaroslavem Hořením se tentokrát vydáme do českorajských Krčkovic. Právě tam má původ recept opravdu poctivou hovězí polévku.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .