
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Podkrkonošská meldouka

Poslechněte si podcast
30. 10. 2024
2 min
V Podkrkonoší se za dob našich babiček vařilo hlavně z brambor a zelí. Vladimíra Jakouběová a Jaroslav Hoření mají recept, jak z těchto surovin připravit polévku, které se říkalo meldouka.Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .