
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Placka se sevlákem

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Poslechněte si podcast
Dnes
2 min
Sevlák zeleninový je v Evropě znám už od dob římské říše. U nás se už nepěstuje, jen třeba na rumištích roste planě. Kořenová zelenina často nazývaná také sladký kořen nebo sevlák cukrový.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .