
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Pečená skopová kýta podle receptu ze začátku 20. století

Vladimíra Jakouběová a Jaroslav Hoření zalistují v dobovém časopise Česká hospodyně z roku 1903 a přiblíží, jak hospodyně připravovaly pečenou skopovou kýtu.Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .