
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Parma pečená s omáčkou podle Sandtnerové

Pro základní surovinu tohoto receptu se nevydáme za zahrádku, do sadu ani do lesa, ale k vodě. Budeme péct ryby. Vladimíra Jakouběová zalistovala v jedné ze starých kuchařek a vybrala parmu pečenou s omáčkou. Natáčel redaktor Jaroslav Hoření.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .