
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Kohout na cibuli podle receptu z Podkrkonoší

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Poslechněte si podcast
Dnes
2 min
Společné pojídání pečeného kohouta je spojené s již téměř zapomenutým zvykem stínání kohouta, který se v našem kraji v minulosti v některých obcích praktikoval o Posvícení nebo v období po žních.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .