
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Kapr na tymiánu podle receptu z roku 1925

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Poslechněte si podcast
Dnes
2 min
Vydáme se městský trh a podíváme se, jaké se tam v dobách našich babiček prodávaly ryby. Po roce 1918, kdy se rybníkářství u nás dostalo od státu významné podpory, se ryby staly dostupnou potravinou.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .