
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Houbovka s jáhlami

Kdo se domnívá, že loupané proso, tedy jáhly, jsou módním výstřelkem našich časů, toho z omylu vyvede recept našich babiček. A podle Vladimíry Jakouběové a Jaroslava Hořeního je proso plodinou, kterou lidstvo využívá tisíce let.Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .