
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Horká Becherovka jak se podávala v lázeňské kuchyni

Tentokrát se vydáme na počátek 19. století, kdy Josef Vitus Becher začal vyrábět svůj likér. Nejen o jeho historii, ale také o receptu na horkou becherovku, bude další povídání Jaroslava Hořeního s Vladimírou Jakouběovou.Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .