
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččina bramborová litina

Tentokrát budeme vařit podle receptu s poněkud neobvyklým názvem - litina. Pokrm z brambor s tímto názvem se skutečně vařil na Jilemnicku. Nejen recept, ale i další povídání o bramborách, připravili Jaroslav Hoření a Vladimíra Jakouběová.Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .