Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #12 Mých 12 osobních highlights roku 2020 - vysněná váha, nová práce, spolupráce na Instagramu.

#12 Mých 12 osobních highlights roku 2020 - vysněná váha, nová práce, spolupráce na Instagramu.

Obrázek epizody #12 Mých 12 osobních highlights roku 2020 - vysněná váha, nová práce, spolupráce na Instagramu.

Poslechněte si podcast

28. 12. 2020

32 min

O epizodě podcastu

Poslední epizodu letošního roku jsem, stejně jako tu první, věnovala osobnímu tématu, a to konkrétně shrnutí roku 2020 po stránce osobní, ale i kariérní. I přes celou tu epidemickou situaci ve světě to byl pro mě ryze pozitivní rok, ba dokonce možná i jeden z nejlepších. Změnilo se toho v mém životě spoustu, ale kromě pár údalostí, které v epizodě popisuje, jsem spíš prodělala vnitřní změnu, kterou mohu jen těžko slovy popsat. Jsem na sebe upřímně neskutečně pyšná, kam jsem se za těch 365 dní posunula, a už se nemůžu dočkat, co mě čeká v roce nadcházejícím. A vám přeji, aby se vám v roce 2021 dařilo, a to ne jen v hubnutí. Starejte se o své zdraví a žijte život tak, jak jste si vždy přáli, protože to máte zcela ve svých rukou.

Instagram @veronikaduzi @veru.home
Email: veronika.duzi@email.cz
www.veronika.duzi.cz

Poslední epizodu letošního roku jsem, stejně jako tu první, věnovala osobnímu tématu, a to konkrétně shrnutí roku 2020 po stránce osobní, ale i kariérní. I přes celou tu epidemickou situaci ve světě to byl pro mě ryze pozitivní rok, ba dokonce možná i jeden z nejlepších. Změnilo se toho v mém životě spoustu, ale kromě pár údalostí, které v epizodě popisuje, jsem spíš prodělala vnitřní změnu, kterou mohu jen těžko slovy popsat. Jsem na sebe upřímně neskutečně pyšná, kam jsem se za těch 365 dní posunula, a už se nemůžu dočkat, co mě čeká v roce nadcházejícím. A vám přeji, aby se vám v roce 2021 dařilo, a to ne jen v hubnutí. Starejte se o své zdraví a žijte život tak, jak jste si vždy přáli, protože to máte zcela ve svých rukou.

Instagram @veronikaduzi @veru.home
Email: veronika.duzi@email.cz
www.veronika.duzi.cz
Můj seznam oblíbenců na Aktinu: aktin.cz/hubnusveru

Odebírej bonusový obsah na herohero.co/wellwithveru
Youtube kanály: Veronika Duží & Well With Veru
Instagram: @wellwithveru & @veronikaduzi
Výživový coaching: veronika.duzi.cz

Popis podcastu

Dříve Hubnu s Veru , dnes Well With Veru .

Za posledních pár let se změnila nejen moje cesta, ale i témata, která s vámi sdílím. Už nejde jen o hubnutí – ale o celkový well-being. V podcastu mluvím o zdravém životním stylu, výživě, pohybu, seberozvoji i mentální pohodě. Sdílím svoje zkušenosti, tipy i osobní výzvy. Ať už právě hledáš motivaci, rovnováhu nebo inspiraci pro každodenní péči o sebe, jsi tu správně.

Vítej ve Well With Veru!