Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pavel Maurer: Některé podniky si účtují automatické spropitné. Pro větší skupinu osob

Pavel Maurer: Některé podniky si účtují automatické spropitné. Pro větší skupinu osob

Obrázek epizody Pavel Maurer: Některé podniky si účtují automatické spropitné. Pro větší skupinu osob

Poslechněte si podcast

18. 11. 2018

3 min

Jestli se někdy trápíte s tím, jaké spropitné máte v restauraci dát, tak už nemusíte. Některé podniky si ho totiž účtují automaticky. Často se stane, že o tom lidé ani nevědí. Bývá to sice na účtence napsané, ale někde vzadu, a to ještě velice malým písmem. Více se dozvíte v gastroglose Pavla Maurera.

Popis podcastu

Nejezte blbě! Víkendové kulinářské glosy známého gastronauta. (Vysílání v době pandemie covid-19 pozastaveno.)