
Z dědiny ke čtyřem čepicím. Šéfkuchař Knedla zdolává vrcholy české gastronomie

„Česko nemá historii fine diningu. Komunismus tady poslal čtyřicet let gastronomie do kytek a nám teď nezbývá, než se z toho oklepat a kráčet mnohem rychleji, abychom západní Evropu alespoň trochu dohnali. Jsme ale hrozně pozadu,“ říká Jan Knedla v nové epizodě podcastu Forbes Life!
Co je potřeba udělat pro to, aby se Česko výrazněji propsalo na gastronomickou mapu? Co mají společného kalamáry a dršťky? A jak důležitou roli může ve fine diningu zastat třeba takový čaj? Dozvíte se v nové epizodě podcastu Forbes Life!
Popis podcastu
Skryté perly i příběhy zářivého úspěchu v odvětví kultury, gastra a všeho, co tvoří život bohatý, přináší šéfka Forbes Life Anna Nosková a její kolegové každé úterý. Dozvíte se tu například, která oscarová producentka pracuje v cukrárně nebo jaký český návrhář odmítl stálé angažmá u Louis Vuitton.