Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Z dědiny ke čtyřem čepicím. Šéfkuchař Knedla zdolává vrcholy české gastronomie

Z dědiny ke čtyřem čepicím. Šéfkuchař Knedla zdolává vrcholy české gastronomie

Obrázek epizody Z dědiny ke čtyřem čepicím. Šéfkuchař Knedla zdolává vrcholy české gastronomie

Poslechněte si podcast

18. 2. 2025

58 min

„Česko nemá historii fine diningu. Komunismus tady poslal čtyřicet let gastronomie do kytek a nám teď nezbývá, než se z toho oklepat a kráčet mnohem rychleji, abychom západní Evropu alespoň trochu dohnali. Jsme ale hrozně pozadu,“ říká Jan Knedla v nové epizodě podcastu Forbes Life! Co je potřeba udělat pro to, aby se Česko výrazněji propsalo na gastronomickou mapu? Co mají společného kalamáry a dršťky? A jak důležitou roli může ve fine diningu zastat třeba takový čaj? Dozvíte se v nové epizodě podcastu Forbes Life!

Popis podcastu

Skryté perly i příběhy zářivého úspěchu v odvětví kultury, gastra a všeho, co tvoří život bohatý, přináší šéfka Forbes Life Anna Nosková a její kolegové každé úterý. Dozvíte se tu například, která oscarová producentka pracuje v cukrárně nebo jaký český návrhář odmítl stálé angažmá u Louis Vuitton.